Artist
Varsta: 61 de ani In preajma Sarbatorilor de iarna, menestrelul Tudor Gheorghe a pregatit un nou spectacol pentru publicul sau. Cel mai impatimit interpret al baladelor si cantecelor romanesti va sustine maine, la Sala Palatului, un
Artist
Varsta: 61 de ani In preajma Sarbatorilor de iarna, menestrelul Tudor Gheorghe a pregatit un nou spectacol pentru publicul sau. Cel mai impatimit interpret al baladelor si cantecelor romanesti va sustine maine, la Sala Palatului, un concert de colinde intitulat ""Iarna simfonic"". Artistul va prezenta un repertoriu de colinde simfonice. De asemenea, concertul va include, pe langa colindele traditionale, o serie de ""poeme de iarna"". Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra condusa de dirijorul Marius Hristescu. Interpretul incheie astfel un an in care a avut parte de o serie de sapte spectacole consecutive prezentate in premiera la Bucuresti, in decurs de o saptamana. Pentru ca a ales sa-i colinde si in acest an pe romani, Jurnalul National il declara pe Tudor Gheorghe ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.