Sarcina multipla in noaptea de Craciun De Craciun, National Geographic Channel prezinta cele doua documentare ale seriei ""In pantec"" pentru a anunta premiera documentarului ""In pantec: sarcina multipla"" din luna februarie a anului viitor.

Sarcina multipla in noaptea de Craciun

De Craciun, National Geographic Channel prezinta cele doua documentare ale seriei ""In pantec"" pentru a anunta premiera documentarului ""In pantec: sarcina multipla"" din luna februarie a anului viitor. Documentarul infatiseaza o operatie inedita efectuata in uter, in speranta corectarii unei complicatii inainte de nastere.

In fiecare an, in lume, aproximativ 130 de milioane de femei parcurg ciclul complex al sarcinii si nasterii.

COMPORTAMENT. Purtand telespectatorul de la contraceptie si pana la momentul nasterii, ""In pantec"" pune sub o noua lumina locul delicat, dar intunecat si il conduce pe acesta chiar in lumea fragila si misterioasa a dezvoltarii fetusului. ""In pantec: sarcina multipla"" analizeaza povestile a trei femei insarcinate si va ofera sansa de a urmari micutii fetusi interactionand - impingandu-se, lovindu-se si chiar, dupa toate aparentele, jucandu-se si sarutandu-se. Astfel, ei isi contureaza legaturile si comportamentele ce-i vor defini, cu mare probabilitate, pentru tot restul vietii lor. ""In pantec: Animale"" apeleaza la tehnologia de ultima ora 4D pentru a prezenta imagini unice, in timp real, ale fetusilor de animale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.