Balamucul s-a instaurat la clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Borcea l-a readus la echipa pe Catalin Munteanu, dupa interventia lui Giovanni Becali, jucatorii importanti au fost declarati transferabili, iar la capitolul sosiri e un haos total.
Balamucul s-a instaurat la clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Borcea l-a readus la echipa pe Catalin Munteanu, dupa interventia lui Giovanni Becali, jucatorii importanti au fost declarati transferabili, iar la capitolul sosiri e un haos total.

Evenimentele care se petrec in aceste zile la Dinamo sunt uimitoare. Desi clubul din Soseaua Stefan cel Mare este pe primul loc in clasament, la 13 puncte distanta de Steaua, haosul a pus stapanire pe “caini”, existand pericolul ca echipa standard de anul viitor sa mai aiba in componenta doar cativa titulari din prima parte a sezonului. Conducatorii lui Dinamo s-au gasit in ipostaza penibila de a-l da afara pe Catalin Munteanu si de a-l reprimi in lot dupa numai o zi. Sa fie oare Giovanni Becali mai puternic decat Cristi Borcea?

Nimeni nu mai poate intelege nimic din ce se intampla in aceasta perioada la Dinamo. Desi a avut o prima jumatate de sezon excelenta, echipa „cainilor“ traverseaza, din nou, momente de criza. Scanteia a pornit de la plecarea lui Ionel Ganea, pe care antrenorul Mircea Rednic l-ar mai fi vrut la echipa, spre deosebire de unii actionari . „Numai Rednic decide cine vine si cine pleaca“, spunea Borcea, in totala contradictie cu realitatea. Daca este sa ne luam dupa vorbele directorului general, tot Rednic ar fi vrut sa-l expedieze si pe Catalin Munteanu. Conducatorii lui Dinamo l-au anuntat pe „Cap de zmeu“ ca nu mai este nevoie de el, moment in care jucatorul si-a exprimat surprinderea fata de hotararea luata.

A intors Giovanni decizia?
Catalin Munteanu a fost pe drumuri numai o zi. Conducatorii lui Dinamo s-au razgandit subit si i-au propus mijlocasului sa ramana in „Groapa“. Cum este greu de crezut ca ei si-au putut schimba parerea despre performantele sportive ale lui Munteanu de la o ora la alta, toate gandurile duc spre faptul ca acest jucator este impresariat de Giovanni Becali, un personaj care a reaparut in anturajul conducatorilor „alb-rosii“. Astfel, nu este exclus ca fostul impresar sa isi fi folosit influenta pentru a-l tine pe Munteanu la club. Daca a fost asa, atunci urmeaza vremuri grele pentru echipa din Soseaua Stefan cel Mare, intrucat sefii si antrenorii ei si-au pierdut din autoritate.

Catalin Munteanu, cand zmeu, cand mielusel
„Mai am doi ani si jumatate contract cu Dinamo si am decis sa continui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin