Cine nu s-a gandit, macar o data in viata, ca ar putea intra in bucatarie si ar putea inventa felul „acela“ de mancare? Probabil fiecare dintre noi. Putini sunt insa cei care au si incercat. Si mai putini sunt cei care au avut curajul sa
Cine nu s-a gandit, macar o data in viata, ca ar putea intra in bucatarie si ar putea inventa felul „acela“ de mancare? Probabil fiecare dintre noi. Putini sunt insa cei care au si incercat. Si mai putini sunt cei care au avut curajul sa scrie despre experimentele lor gastronomice. Si daca ar fi sa ne gandim la numarul celor care au incercat sa imbine arta cu gatitul, cu siguranta ne-ar ajunge degetele de la o mana pentru a-i numara. Dan Chisu este unul dintre ei.

„Obisnuiam sa gatesc o data pe saptamana pentru prietenii mei. Venea cine dorea, chiar si neinvitat. Era un fel de joia gatitului. Apoi m-am saturat de ei, si mai mult de spalat vase dupa ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.