GALA COJOCARU. Maine, ora 19:00 la Teatrul National ""I.L. Caragiale"" - Sala Mare are loc Gala Alina Cojocaru, una dintre cele mai titrate balerine la nivel mondial. Prim-balerina a Companiei Regale de Balet de la Covent Garden a studiat la Kiev s
GALA COJOCARU. Maine, ora 19:00 la Teatrul National ""I.L. Caragiale"" - Sala Mare are loc Gala Alina Cojocaru, una dintre cele mai titrate balerine la nivel mondial. Prim-balerina a Companiei Regale de Balet de la Covent Garden a studiat la Kiev sapte ani si s-a perfectionat apoi
la Scoala Regala de Balet din Londra. (A.R.)
CLUB A. La 25 decembrie, Club A il asteapta pe Mosua€™! Studenti si fosti studenti de toate sexele sunt provocati sa dea lectii de dans si antren. Clubul ii asteapta impodobit cu brad si globulete, cu DJ Bogdan si o fanfara de Mosi! Preturile la bar raman neschimbate, la fel si intrarea (platesc 3 lei doar baietii). (R.G.)
MAESTRUL ZAMFIR. Asta-seara are loc la Sala Palatului un concert extraordinar al Maestrului Gheorghe Zamfir (foto). In Ajunul Craciunului, celui mai cunoscut artist roman peste hotare i se implineste un vis drag: pentru prima data in ultimii 36 de ani va canta pe o scena romaneasca alaturi de o orchestra folclorica alcatuita din 55 de muzicieni. Vor fi interpretate in premiera suite folclorice, special pregatite de Gheorghe Zamfir, precum si compozitii alese ale acestuia. Un spectacol-bijuterie de suflet romanesc, dorit de foarte multa vreme si ""slefuit"" cu minutiozitate de Maestrul Zamfir. (C.D.)
MINI FESTIVAL. In perioada 22-28 decembrie, Green Hours organizeaza un Mini(Maxi) Festival de Iarna. Din meniu: Craciun afro-roman cu Ma€™Bella Na€™Suzi & Gloria (22.12, ora 22:00); colinde electro acustice cu Vlaicu Golcea & Allegria (23.12, ora 22:00); Maria Tanase, Farimita Lambru, Gica Petrescu, Tarafuri, Cristian Vasile, Matze, Electric Brother, Dj Slick, Vlaicu, Dj Vasile (24.12, ora 21:00); auditie de colinde vechi si noi (25.12, ora 14:00); colinde impreuna cu Ioan Luchian Mihalea (26.12, ora 20:00); colinde ""swing"" cu Acapella (27.12, ora 22:00) si concert funk-acid-jazzy cu Raul Kusak & friends (28.12, ora 22:00). (R.G.)
DISNEY. Craciunul din acest an va putea fi sarbatorit impreuna cu Disney. Compania Walt Disney organizeaza o serie de evenimente dedicate sarbatorilor: ""Craciun cu Disney"" - un eveniment special pentru copiii de toate varstele ce va avea loc in Plaza Romania plus vizionari gratuite ale unor filme Disney la Movieplex. ""Minunata lume Disney"" va fi transmis de TVR 1 la 24 decembrie, la ora 20:10. Spectacolul va contine cele mai bune momente din filmele Disney si ii va incuraja pe spectatori sa voteze pentru momentele lor favorite din galeria Disney. (R.G.)
LORI, IN CRUSH. In aceasta noapte, Loredana si Taraful Agurida sustin un spectacol extraordinar la clubul Crush din Constanta, intitulat ""Red and White Crush Christmas Party"". In aceeasi seara, Loredana si Taraful Agurida canta la Bucuresti, dupa care se vor indrepta spre Constanta cu un zbor charter si imediat dupa miezul noptii vor descinde in Crush in fata unui public incalzit de DJ Silvio. Deschis in urma cu un an, Crush (clubul Taniei Budi si al fratelui sau, Ionut) este cel mai in voga club din Constanta. (A.R.)
IARNA SIMFONIC. Maine seara, tot la Sala Palatului, sustine un recital un alt mare artist: Tudor Gheorghe. Ce poate fi mai frumos in preajma Sarbatorilor de Craciun decat un concert de colinde simfonice? Sobrietatea orchestrei simfonice si caldura colindului se armonizeaza in spectacolul ""Iarna simfonic"", in care muzica si poezia se impletesc. Show-ul incheie Anul Tudor Gheorghe, in care am avut parte de o saptamana de vis cu sapte spectacole diferite si de doua premiere, toate jucate cu casa inchisa. (C.D.)
DRUM. Craciunul poate fi sarbatorit si in ritm de druma€™n base la The Web Club. Petrecerea organizata sub sloganul ""Santa was a junglist"" va avea loc maine, iar invitati sunt DropDread si Waar. Distractia continua duminica, de la ora 22:00,
cu Thornado si Latam. (M.N.)
KRISTAL. Pentru fanii trupei Prodigy, seara aceasta aduce surprize mari: Kristal Glam Club se pregateste sa primeasca la pupitru un fost membru al trupei Prodigy: Leeroy Thornhill. Cel care a fost membru al trupei Prodigy timp de 10 ani, inspirat de vasta sa experienta, s-a apucat, de la destramarea trupei, de mixat, remixat si produs muzica. Se spune despre muzica sa ca este alerta, o imbinare perfecta intre elecro, breaks si teck. Maine seara, petrecerea continua cu un alt invitat special, unul dintre
cei mai apreciati DJ mondiali: DJ Moshic. (R.G.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.