Un al doilea suspect in cazul prostituatelor asasinate in Ipswich, estul Angliei, a fost arestat, ieri, de politia britanica. Barbatul a fost ridicat de la domiciliul sau, din aceeasi localitate unde au fost comise crimele, si urma sa fie interogat.
Un al doilea suspect in cazul prostituatelor asasinate in Ipswich, estul Angliei, a fost arestat, ieri, de politia britanica. Barbatul a fost ridicat de la domiciliul sau, din aceeasi localitate unde au fost comise crimele, si urma sa fie interogat. Primul suspect a fost arestat, luni, suspect despre care anchetatorii sustin ca sansele ca el sa le fi omorat pe cele cinci prostituate sunt in proportie de 50%.

Politia britanica a arestat, ieri dimineata, un barbat in varsta de 48 de ani, relateaza AFP, citat de Mediafax. Potrivit anchetatorilor, acesta este „banuit ca a omorat cele cinci femei“. In cursul zilei de ieri, acesta urma sa fie interogat. Suspectul a fost ridicat de politistii britanici de la domiciliu, situat chiar in localitatea unde au fost comise cele cinci crime, respectiv Ispwich.

Un prim suspect a fost arestat de catre anchetatori in urma cu doua zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.