Naist
Varsta: 65 de ani Marele nostru naist Gheorghe Zamfir va sustine maine, la Sala Palatului, un concert extraordinar. Pentru prima data in ultimii 36 de ani, cel mai vandut artist roman, unicul muzician cu peste 120 de discuri de platina,
Naist
Varsta: 65 de ani Marele nostru naist Gheorghe Zamfir va sustine maine, la Sala Palatului, un concert extraordinar. Pentru prima data in ultimii 36 de ani, cel mai vandut artist roman, unicul muzician cu peste 120 de discuri de platina, aur si argint cucerite in toata lumea, avand peste 150 de albume editate in 120 de milioane de discuri, va fi acompaniat, timp de doua ore, de 55 de muzicieni, reuniti dupa o absenta de aproape 20 de ani in Orchestra Nationala de Folclor. Publicul va avea ocazia sa asculte in premiera suite folclorice, special pregatite de Gheorghe Zamfir, precum si compozitii ale acestuia. Pentru spectacolul eveniment pe care il organizeaza cu ocazia Craciunului, Jurnalul National il declara pe cel care a fost supranumit ""geniul naiului"", Gheorghe Zamfir, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.