In doar doi ani de cariera, Razvan Lucescu a reusit sa demonstreze ca este un antrenor de perspectiva, dar si un personaj extrem de sucit si influentabil, care trece repede de la o stare la alta. In aceasta saptamana, Razvan Lucescu a reusit sa revi
In doar doi ani de cariera, Razvan Lucescu a reusit sa demonstreze ca este un antrenor de perspectiva, dar si un personaj extrem de sucit si influentabil, care trece repede de la o stare la alta. In aceasta saptamana, Razvan Lucescu a reusit sa revina, din nou, asupra deciziei de a parasi Giulestiul, fiind a treia oara cand face acest lucru.

Este evident ca Lucescu jr va parasi Rapidul numai cand George Copos va dori sa se intample acest lucru. Tanarul antrenor este la a treia incercare de demisie, toate ratate, de fiecare data imaginea sa avand de suferit. Dorind sa se razbune pentru ca a fost pus pe liber pentru o zi, Razvan a vrut sa lase Giulestiul acum un an, dupa ce a eliminat pe Feyenoord si a dus Rapidul in grupele Cupei UEFA. A urmat episodul din aceasta vara cu plecatul la Poli Timisoara si povestea din ultimele doua saptamani. „N-am avut nimic de lamurit cu domnul Copos, acum am discutat altceva. Eu n-am zis niciodata ca plec. Singurul care poate sa spuna ceva despre acest lucru este domnul Copos. Daca a spus ca am contract pana in vara, atunci inseamna ca asa este“, a afirmat Lucescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.