Seria Terry Pratchett, pe piata din Romania Editura Corint Junior a lansat doua romane extraordinare de Terry Pratchett din Lumea disc pentru copii si tineri de toate varstele a€” cartile ""Uluitorul Maurice si rozatoarele lui educate"

Seria Terry Pratchett, pe piata din Romania

Editura Corint Junior a lansat doua romane extraordinare de Terry Pratchett din Lumea disc pentru copii si tineri de toate varstele a€” cartile ""Uluitorul Maurice si rozatoarele lui educate"", premiata cu Carnegie Medal, 2001, si ""Scotidusii liberi"".

BIOGRAFIE. Terry Pratchett este unul dintre cei mai mari scriitori britanici, autor a numeroase carti fantastico-umoristice, science-fiction si carti pentru adolescenti, devorate in egala masura de adulti. Este binecunoscut pentru seria sa Lumea disc, care contine pana in acest moment peste 30 de romane, patru harti si un ghid, la care se adauga carti-quiz, audiobook-uri, figurine si multe altele. Romanele lui Terry Pratchett au fost traduse in peste 25 de limbi si s-au vandut in peste 25 de milioane de exemplare. El este autorul Trilogiei nomilor, care va fi publicata de Corint Junior in 2007, in traducerea lui Dan Dobos, scrisa pentru a fi adaptata intr-un spectaculos film de desene animate.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.