Compania Tender intentioneaza sa vanda pe piata de capital pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la societatea de asigurari Ardaf Cluj-Napoca, aflata in procedura de redresare financiara. Actionarii Tender Timisoara au aprobat, in cadru
Compania Tender intentioneaza sa vanda pe piata de capital pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la societatea de asigurari Ardaf Cluj-Napoca, aflata in procedura de redresare financiara.

Actionarii Tender Timisoara au aprobat, in cadrul unei Adunari Generale Extraordinare din 7 noiembrie, vanzarea titlurilor detinute la Ardaf Cluj-Napoca si a actiunilor dobandite in urma operatiunii de majorare de capital la compania de asigurari. Vanzarea ar urma sa se produca printr-o tranzactie pe piata de capital. Tender SA detine 56,19% din capitalul Ardaf, Raiffeisen Zentralbank Austria controleaza 19,92% din titluri, iar fondul Clairmont Holding Limited are o participatie de 10,17%. ""Intentia noastra de vanzare a titlurilor Ardaf este mai veche, chiar de prin luna mai a anului trecut, si vom finaliza acest demers daca vom obtine un pret bun pe pachetul pe actiuni"", a declarat Tiberiu Tender, vicepresedintele CA al Tender SA. Ardaf se afla in procedura de redresare financiara prin administrare speciala din iulie, ca urmare a unei decizii a CSA, dupa ce unii indicatori financiari nu s-au mai incadrat in norme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.