Primarul Adriean Videanu si-a luat concediu de odihna in toiul iernii si a delegat toate atributiile sale de serviciu viceprimarului Razvan Murgeanu, printre care si cea de coordonare a operatiunilor de deszapezire a strazilor. Meteorologii anunta n
Primarul Adriean Videanu si-a luat concediu de odihna in toiul iernii si a delegat toate atributiile sale de serviciu viceprimarului Razvan Murgeanu, printre care si cea de coordonare a operatiunilor de deszapezire a strazilor. Meteorologii anunta ninsori in Capitala incepand cu ziua de maine, motiv pentru care directorii firmelor de salubrizare au fost deja convocati azi, incepand cu ora 12,00, la Comandamentul de iarna pentru a primi instructiuni referitoare la indepartarea zapezii. Viceprimarul Murgeanu a anuntat ca echipajele sunt pregatite pentru interventie, insa traficul auto va fi ingreunat din cauza lucrarilor de reabilitare a strazilor aflate inca in executie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.