Dupa ce un an si patru luni Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate organizata si Terorism (DIICOT) a fost lasata fara conducere numita definitiv, ministrul Justitiei a gasit in sfarsit doi procurori pe care i-a propus pentru ocupar
Dupa ce un an si patru luni Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate organizata si Terorism (DIICOT) a fost lasata fara conducere numita definitiv, ministrul Justitiei a gasit in sfarsit doi procurori pe care i-a propus pentru ocuparea posturilor de sef si adjunct al structurii.

Codrut Olaru, de la Bacau, este nominalizatul pentru pozitia de procuror-sef, iar Angela Ciurea, de la Bucuresti, a fost aleasa pentru cea de adjunct. Propunerile ministrului vor fi trimise potrivit legii, la Consiliul Superior al Magistraturii, pentru obtinerea avizului, iar apoi se vor duce la presedintie.
Potrivit CV-ului transmis de Ministerul Justitiei, procurorul Codrut Olaru si-a inceput activitatea in anul 1995, la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. A promovat ulterior pana la DIICOT - Serviciul Teritorial Bacau si, din ianuarie 2005, a ocupat functia de sef al acestui serviciu. Procurorul Angela Ciurea si-a inceput activitatea in urma cu 12 ani, la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta. S-a transferat apoi in Bucuresti, la Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 si a promovat, treptat, pana la Parchetul National Anticoruptie-structura centrala. Din vara acestui an, aceasta ocupa, prin delegare, postul pe care a fost propusa acum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.