Corneliu Vadim Tudor a promis scandal si asta a facut. Doar ca sustinerea anuntata de acesta s-a dovedit mai “subtire”. Cele trei camioane cu peremisti furiosi despre care se vorbea ieri la pranz ca vor descinde direct la balcoanele de s
Corneliu Vadim Tudor a promis scandal si asta a facut. Doar ca sustinerea anuntata de acesta s-a dovedit mai “subtire”. Cele trei camioane cu peremisti furiosi despre care se vorbea ieri la pranz ca vor descinde direct la balcoanele de sub aula salii de sedinta din Parlament si-l vor impiedica pe Traian Basescu sa condamne comunismul s-au dovedit a fi doar vreo douazeci de femei si tineri imberbi, incapabili sa exercite o presiune reala in absenta tribunului.

Basescu a fost de neoprit
“Deci, in mod cert, nu ma opresc!”, le-a atras atentia Traian Basescu celor care huiduiau de la balcoane, sub privirile indignate ale florii intelectualismului de dreapta romanesc. Administratia Prezidentiala a populat Parlamentul cu oameni de talia lui Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Doina Cornea, Ana Blandiana, Romulus Rusan, Petre Bacanu, Emil Hurezeanu, Theodor Stolojan. De altfel, reprezentantii Directiei de Paza si Ordine din Camera Deputatilor primisera ordine clare sa nu lase sub aula decat persoanele care beneficiau de invitatii de la Administratia Prezidentiala. Acesta este si motivul pentru care , in timpul pauzei de 10 minute cerute de reprezentantii PC, liderul PRM s-a dus personal, cu alai, sa-si ridice sustinatorii din sala unde fusesera izolati, luati de la poarta opt cate opt, in mod strategic. Cu un aplomb specific, Vadim Tudor spunea presei, pe holuri: “M-am saturat de betivul asta! Sa se duca la Golden Blitz, n-are cauta in Parlamentul Romaniei!”

PRM a vrut un 21 decembrie al comunistilor
De altfel, Corneliu Vadim Tudor i-a promis sefului statului “un 21 decembrie al lui Ceausescu”. “Il calcam in picioare in sala, il fluieram, il scuipam. Va pleca in suturi!”, i-a amenintat Vadim Tudor pe cei “doi golani din port” - Traian Basescu si Lech Walesa, fostul presedinte al Poloniei. Vadim Tudor i-a promis sefului statului ca va avea parte de un “miting al lui Ceausescu din 21 decembrie”, “daca e iresponsabil si confunda Parlamentul Romaniei cu carciuma Golden Blitz”. “Va vedea ce va pati!”, a strigat Vadim Tudor. Despre Vladimir Tismaneanu, presedintele PRM a spus ca este “agent GRU”, pe filiera tatalui sau - “agent sovietic”, reactivat dupa ce a scris cartea cu Ion Iliescu. “Este lucratura ruseasca”, a spus liderul PRM. “Il dau in judecata pe derbedeul de Vladimir Tismaneanu, nu inainte de a-i da si doua palme in public”, a mai amenintat Vadim Tudor, inainte de a preciza ca “de aici nu va mai fi pace in societatea romaneasca. E 21 decembrie al lui Ceausescu pentru nenorocitul asta de Basescu!”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.