Sapte marinari romani se afla de cateva zile abandonati intr-o gara din Italia, dupa ce calauza care trebuia sa-i duca sa munceasca pe o nava nu a mai aparut. Marinarii au incheiat contracte cu o firma de recrutare din Constanta, careia i-au platit
Sapte marinari romani se afla de cateva zile abandonati intr-o gara din Italia, dupa ce calauza care trebuia sa-i duca sa munceasca pe o nava nu a mai aparut. Marinarii au incheiat contracte cu o firma de recrutare din Constanta, careia i-au platit cateva sute de euro fiecare.

Sapte marinari romani se afla de cateva zile abandonati intr-o gara din Italia, dupa ce calauza care trebuia sa-i duca sa munceasca pe o nava nu a mai aparut. Marinarii au plecat legal din tara, dupa ce au incheiat contracte cu o firma de recrutare din Constanta, careia i-au platit cateva sute de euro fiecare. Marinarii romani l-au contactat, de la un telefon public, pe liderul Federatiei Internationale a Transportatorilor din Romania, Adrian Mihalcioiu, caruia i-au cerut ajutorul. Patronul firmei din Constanta a dat asigurari ca situatia marinarilor se va rezolva, insa trebuie sa aiba rabdare.

La inceputul lunii decembrie, cei sapte marinari romani au incheiat un contract cu firma de recrutare International Cruise Services din Constanta, potrivit caruia acestia trebuia sa ajunga sa munceasca pe o nava din Italia. Cu toate ca au platit cateva sute de euro fiecare, romanii nu au ajuns la destinatie, mai exact pe nava de pasageri Paloma 1, sub pavilion Italia, ci au fost abandonati de calauza intr-o gara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.