Telenovela a luat sfarsit. Dupa intalnirea pe care a avut-o luni seara cu George Copos, Razvan Lucescu a anuntat ca va ramane pe banca tehnica a Rapidului. Mariajul dintre Razvan Lucescu si clubul Rapid ramane in picioare. Lucescu junior si George C

Telenovela a luat sfarsit. Dupa intalnirea pe care a avut-o luni seara cu George Copos, Razvan Lucescu a anuntat ca va ramane pe banca tehnica a Rapidului.
Mariajul dintre Razvan Lucescu si clubul Rapid ramane in picioare. Lucescu junior si George Copos au ajuns si de aceasta data la un numitor comun, chiar daca, de-a lungul timpului, fiecare a avut ceva de reprosat celuilalt. Cel mai des, antrenorul s-a plans ca este pus sa lucreze sub presiune, in timp ce patronul giulestenilor s-a declarat nesatisfacut pe deplin de performantele echipei.
CONSENS. Cei doi au batut palma in cadrul unei sedinte care a avut loc luni seara la Hotelul Crowne Plaza, proprietatea lui Copos. ""Niciodata nu s-a pus problema despartirii de Razvan"", a epatat fostul vicepremier. Nici o vorba despre Loti Bölöni, Nelutu Sabau ori Viorel Hizo. ""Eu nu am zis niciodata ca plec, iar acum n-am avut nimic de lamurit cu domnul Copos, am dorit sa discutam altceva"", a declarat tehnicianul. Razvan Lucescu mai are sase luni de contract cu Rapid.

PRECIZARE. ""Singurul care ar fi putut sa spuna ceva despre o eventuala plecare a mea de la Rapid este domnul Copos. Dar daca dumnealui a spus de fiecare data cand a fost intrebat despre acest lucru ca am contract cu Rapid pana in vara, atunci inseamna ca asa este. Nici eu nu am zis vreodata ca as vrea sa plec"", a incheiat antrenorul Razvan Lucescu.

Disponibilizari


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.