Ionel Ganea s-a hotarat asupra viitorului sau si este decis sa plece de la echipa din Sos. Stefan cel Mare chiar din aceasta iarna. Cristi Borcea a declarat, ieri, ca Ganea e „luat la misto“ de cei care il vor in alta parte si ca jucator
Ionel Ganea s-a hotarat asupra viitorului sau si este decis sa plece de la echipa din Sos. Stefan cel Mare chiar din aceasta iarna. Cristi Borcea a declarat, ieri, ca Ganea e „luat la misto“ de cei care il vor in alta parte si ca jucatorul nu mai vrea sa ramana la Dinamo, desi are toata deschiderea. Atacantul l-a anuntat inca de week-endul trecut pe Borcea ca va pleca de la Dinamo, insa oficialii „ros-albilor“ incearca, inca, din rasputeri sa-l convinga pe Ionel Ganea sa revina asupra deciziei.

Viitorul lui Ionel Ganea la Dinamo este imposibil. Dupa ce, pe tot parcursul turului, intre actualul golgeter al Ligii I si conducerea lui Dinamo au existat divergente, pauza de iarna pare sa-l fi convins pe atacant sa paraseasca liderul. Decizia lui Ganea pare absurda, atata vreme cat nimeni nu l-a contestat, iar antrenorul Mircea Rednic si-l doreste in continuare la Dinamo, mai ales ca viitoarea destinatie a jucatorului pare sa fie o echipa care are toate sansele sa retrogradeze: FC Arges. O alta varianta ar putea fi marea dragoste a „Ganezului“, Rapid, echipa aflata insa in plin scandal, dupa ce s-a vorbit o saptamana int reaga de demiterea lui Razvan Lucescu. Este de neinteles gestul lui Ganea, atata vreme cat „cainii rosii“ sunt foarte aproape de o prezenta in Liga Campionilor, iar dupa o cariera excelenta, atacantul avea ocazia sa si-o incheie in cel mai frumos mod. „Domnul Rednic a spus ca cine vrea sa plece e liber sa o faca. Vreau sa incheiem de comun acord contractul si sa imi gasesc o alta echipa, FC Arges, Rapid sau Urziceni!“, a spus Ganea.

Borcea il crede fraier
Cristi Borcea pare stupefiat de hotararea jucatorului. El a declarat, ieri, pentru TV Sport: „Ionel Ganea mai are contract un an si jumatate cu Dinamo, iar in vara contractul lui se va prelungi. Noi suntem dispusi sa continuam cu Ganea, insa el este decis sa plece. Noi, suporterii, echipa, Mircea Rednic, nu mai putem suporta presiunea pe care o pune Ganea. Sper ca el sa isi dea seama ca este luat la misto de cei care vor sa-l influenteze, care doresc sa-si incheie penibil o cariera extraordinar de frumoasa. Este adevarat, dragoste cu sila nu se poate, dar orice iesire in decor va fi aspru sanctionata!“. Contractul jucatorului expira la vara, asa ca, daca vrea sa plece la o alta echipa, Ganea nu o va face gratis, ci numai pentru o suma de bani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.