Presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul general de la Casa Fotbalului, Ionut Lupescu, au anuntat ca echipa nationala va juca un meci amical cu Italia, in deplasare. Partida cu campioana mondiala va avea loc la 7 februarie, intr-o localitate car
Presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul general de la Casa Fotbalului, Ionut Lupescu, au anuntat ca echipa nationala va juca un meci amical cu Italia, in deplasare. Partida cu campioana mondiala va avea loc la 7 februarie, intr-o localitate care va fi stabilita ulterior. La perfectarea acestui meci a pus umarul si fostul international Florin Raducioiu, care a vorbit cu selectionerul ""azzurilor"", Roderto Donadoni, cu care a fost coleg la AC Milan.

Alte doua partide amicale vor avea loc la 22 august, cu Turcia, si cu Germania, la 12 septembrie. In 2008, selectionata lui Victor Piturca va disputa un meci amical cu Franta, partida care va avea loc in Hexagon.
FINALA. Bucurestiul a primit acceptul de a organiza finala Cupei UEFA din 2010 sau din 2011, conditia impusa de forul european fiind existenta unui stadion adecvat pentru un asemenea eveniment. In privinta conditiei impuse de UEFA, directorul general al FRF a declarat ca se va intalni azi cu primarul Capitalei, Adriean Videanu, pentru a purta o discutie cu privire la inceperea licitatiei pentru refacerea Stadionului National din complexul ""Lia Manoliu"".
De asemenea, oficialii FRF au anuntat ca in 2008, Bucurestiul va gazdui primul Comitet Executiv al UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.