Mare maestru al negocierilor, dar si al promisiunilor facute cu jumatate de gura si arareori trecute pe hartie, George Copos a mai incercat o „inginerie financiara“ cu Razvan Lucescu. Chiar daca a negociat cu Hizo, Sabau, Boloni si il ti
Mare maestru al negocierilor, dar si al promisiunilor facute cu jumatate de gura si arareori trecute pe hartie, George Copos a mai incercat o „inginerie financiara“ cu Razvan Lucescu. Chiar daca a negociat cu Hizo, Sabau, Boloni si il tine pe Sichitiu in joc de glezne, Copos a declarat de fiecare data ca il sprijina pana la capat pe Razvan Lucescu. „Nimeni de la Rapid nu a vorbit de o demitere a lui Razvan Lucescu. Sunt dezinformari“, a declarat Copos in urma cu doua zile. Mergand, ca de obicei, la doua capete, fostul vicepremier i-a achitat antrenorului salariul in avans pana in luna iunie, banii de pe vechiul contract, cel de 70.000 de euro, cu toate ca declarase ca este dispus sa negocieze in aceasta luna o noua intelegere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.