Stefan Banica junior a strans din nou peste 15.000 de oameni la cele trei concerte avute week-end-ul trecut la Sala Palatului.
La primul dintre acestea, pe randurile din fata s-a aflat si Andreea Marin, sotia artistului, insotita de Cove, cole
Stefan Banica junior a strans din nou peste 15.000 de oameni la cele trei concerte avute week-end-ul trecut la Sala Palatului.
La primul dintre acestea, pe randurile din fata s-a aflat si Andreea Marin, sotia artistului, insotita de Cove, colegul sau de la „Surprize, surprize“. Prezentatoarea s-a ridicat in picioare si a dansat pe ritmurile unora dintre melodiile cantate de sotul sau.
La randu-i, acesta si-a exprimat, public, sentimentele pe care le are pentru sotia sa: „Este extraordinar sa iubesti si sa fii iubit“. Tot de dragul show-ului, Andreea a trecut cu vederea imbratisarile de pe scena dintre sotul sau si Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50's, cu care Stefan a interpretat doua melodii. Dansatoarele au aparut pe scena imbracate in pelerine scurte, de culoare rosie, pe care le-au aruncat apoi in timpul dansului, ramanand, astfel, doar in lenjerie.

Concertul lui Stefan Banica a durat aproximativ doua ore si jumatate, adunand, in medie, la fiecare spectacol dintre cele trei sustinute la Sala Palatului, aproximativ 5.000 de oa meni. Vineri seara, la spectacolul inaugural, a fost prezenta si Andreea Marin, sotia artistului, insotita de Cove, colegul sau de la „Surprize, surprize“. Prezentatoarea nu a tinut cont de statutul sau de vedeta si a cantat si dansat, impreuna cu publicul, pe ritmurile melodiei „Veta“. De asemenea, tot de dragul show-ului, Andreea a trecut cu vederea imbratisarile de pe scena dintre sotul sau si Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50's, cea cu care Stefan a interpretat doua melodii, „Numele tau“ si „Time of my life“.

'Zana Surprizelor>> a fost insa „rasplatita“ cu declaratiile de dragoste facute, indirect, in fata spectatorilor, de sotul sau. „Este extraordinar sa iubesti si sa fii iubit“, a spus Banica, fixand-o de pe scena, cu privirea, pe Andreea Marin. Artistul a cantat doua piese impreuna cu Gabriel Cotabita: „Bubulina“ si „Trece vremea“ a trupei VH2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.