Sevilla a devenit lider in Primera Division. Adversara campioanei en-titre din ""16-imile"" Cupei UEFA, detinatoarea trofeului, FC Sevilla, a devenit lider in Spania dupa victoria cu 3-1 obtinuta la Huelva. Trupa lui Juande Ramos se afla intr-o for

Sevilla a devenit lider in Primera Division. Adversara campioanei en-titre din ""16-imile"" Cupei UEFA, detinatoarea trofeului, FC Sevilla, a devenit lider in Spania dupa victoria cu 3-1 obtinuta la Huelva.
Trupa lui Juande Ramos se afla intr-o forma de senzatie. In ultima etapa din Primera Division, FC Sevilla s-a impus categoric pe stadionul celor de la Recreativo Huelva, 3-1. Golurile andaluzilor au fost reusite de Luis Fabiano (a€™10 - pen.), Kanoute (a€™34) si Jesus Navas (a€™53), iar succesul de la Huelva o instaleaza pe Sevilla in fruntea clasamentului, care a profitat de faptul ca FC Barcelona nu a jucat in acest week-end din cauza finalei CM al Cluburilor. Tehnicianul Juande Ramos a utilizat urmatoarea formula de echipa: Palop - Daniel Alves, Aitor Ocio, Escud..., David - Navas (a€™69 Hinqil), Poulsen, Renato, Puerta - Kanoute (a€™56 Martí), Luis Fabiano (a€™76 Kepa).
ANALIZA. Internationalul Laurentiu Rosu, fost jucator al Stelei, care a jucat din minutul 69 pentru Huelva, a declarat: ""Cel mai periculos jucator din lotul lor mi se pare Kanoute. Joaca mult pe contraatac si asa lasa multe spatii libere in aparare. Daca vor recupera mingea atunci cand Sevilla scapa pe contraatac, avem sanse"", a spus Rosu.

Dica, dorit de Glasgow Rangers?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.