Politia l-a retinut pe principalul suspect. Politia britanica pare sa fi strans latul in jurul criminalului in serie care a ucis cinci prostituate in Ipswich, estul Angliei. Un suspect se afla deja in arest, iar ziarele britanice, isterizate de acest

Politia l-a retinut pe principalul suspect. Politia britanica pare sa fi strans latul in jurul criminalului in serie care a ucis cinci prostituate in Ipswich, estul Angliei. Un suspect se afla deja in arest, iar ziarele britanice, isterizate de acest caz senzational, au mers pana la a dezvalui identitatea acestuia inainte ca politia sa il retina.
Un angajat al unui magazin este principalul suspect in cazul uciderii a cinci prostituate in orasul englez Ipswich. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost arestat ieri. Politistii l-au saltat chiar de acasa, la sapte dimineata, ""in baza suspiciunii de asasinare a cinci femei - Gemma Adams, Tania Nicol, Anneli Alderton, Paula Clennell si Annette Nicholls"", potrivit comandantului de politie Stewart Gull. El este anchetat de catre autoritatile din Suffolk, a mai anuntat Gull.
Intervievat. Suspectul s-a dovedit a fi o mai veche cunostinta a presei de scandal din Regatul Unit, care a scris frenetic despre cele cinci crime descoperite in 11 zile. Pe nume Tom Stephens, barbatul se afla pe lista de interes a politistilor si acordase un interviu publicatiei Sunday Mirror, in care spunea ca le stia pe cele cinci prostituate si ca anchetatorii l-au abordat in repetate randuri pentru lamuriri, mai ales ca nu avea alibi pentru momentele cand se estimeaza ca au fost comise crimele.
Biletul. Coincidenta sau nu, in atentia presei s-a aflat, inaintea arestarii, si un mesaj strecurat intr-unul dintre buchetele de flori depuse in memoria celor cinci fete. ""Tania. Gemma. Netti. Paula. Anni. Pe unele dintre voi le-am cunoscut mai bine decat pe altele, dar imi e dor de voi toate."" Biletelul poarta semnatura ""X. Tom"".

Da€™ale globalizarii


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.