Infrangerea din meciul cu Tottenham nu a fost digerata chiar usor de cei din anturajul lui Dinamo, mai ales ca echipa din Sos. Stefan cel Mare a fost „tavalita“ de presa engleza. „Va dati seama ce fotbal se joaca in Liga I din Roma
Infrangerea din meciul cu Tottenham nu a fost digerata chiar usor de cei din anturajul lui Dinamo, mai ales ca echipa din Sos. Stefan cel Mare a fost „tavalita“ de presa engleza. „Va dati seama ce fotbal se joaca in Liga I din Romania, daca echipa de pe primul loc a fost umilita in asemenea hal!?“, au scris britanicii. Mircea Rednic a simtit toate privirile atintite asupra sa si a simtit nevoia sa „arunce pisica“ in toate curtile vecinilor.

„Asa se intampla daca jucatorii au avut in jurul lor prietene, neveste, actionari. Numai la meci nu s-au putut concentra“, a comentat Mircea Rednic, care a considerat ca nu era normal sa se organizeze o petrecere de sfarsit de an inaintea unui meci cum a fost cel cu Tottenham.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.