Cristi Borcea iese la atac. Directorul executiv al dinamovistilor a recunoscut ca atacantul i-a cerut rezilierea contractului pe cale amiabila. In acelasi timp, oficialul ""cainilor"" sustine ca i-a tolerat prea multe lui Ganea. Conducerea dinamovis

Cristi Borcea iese la atac. Directorul executiv al dinamovistilor a recunoscut ca atacantul i-a cerut rezilierea contractului pe cale amiabila. In acelasi timp, oficialul ""cainilor"" sustine ca i-a tolerat prea multe lui Ganea.
Conducerea dinamovista nu mai suporta iesirile lui Ionel Ganea, preferand o despartire de golgeterul Ligii 1. ""Am tot discutat cu Ganea, dar el este decis sa plece. Ne-am saturat de aceasta tensiune"", a declarat directorul executiv al ""ros-albilor"", Cristi Borcea.
DISCUTII. Ganea a rabufnit prima oara inaintea meciului cu Besiktas Istanbul, din grupele Cupei UEFA, cand a amenintat ca pleaca. Ulterior, atacantul a ramas la echipa, dar a continuat sa acuze conducerea. Totul a culminat cu ultima declaratie data dupa meciul de la Tg. Jiu. ""Am fost mintit, iar cu oameni care ma mint nu mai pot lucra"", a spus ""Ganezul"". Replica a venit abia ieri, cand Borcea a anuntat ca nu mai poate tolera iesirile jucatorului: ""Si noi, si suporterii, si antrenorul Mircea Rednic, intreaga echipa nu mai putem suporta discutiile prin presa. Ganea m-a anuntat ca vrea sa plece, insa sper sa-si dea seama ca este luat la misto de cei care-l influenteaza. Vom mai discuta, dar nu stiu daca mai exista cale de intoarcere"".
HOTARAT. La randul sau, Ganea este decis sa plece de la Dinamo. ""Sunt in ultimele sase luni de contract si pot negocia cu oricine. Deja am discutat si exista o echipa care imi plateste contractul. Asa ca ne vom desparti. Eu i-am anuntat ca plec"", a declarat ""Ganezul"". Prima optiune a acestuia este FC Arges, care i-a promis un contract de 280.000 de euro pe sezon, cu 100.000 mai mult decat primeste in ""Stefan cel Mare"".

SUPARAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.