Scandalul amoros in care sunt implicati un parlamentar englez de origine estoniana si Gabriela Irimia, membra a ""trupei"" Cheeky Girls (foto), a nascut in Marea Britanie pasiuni care amintesc de relatiile extraconjugale ale fotbalistului David Beckh

Scandalul amoros in care sunt implicati un parlamentar englez de origine estoniana si Gabriela Irimia, membra a ""trupei"" Cheeky Girls (foto), a nascut in Marea Britanie pasiuni care amintesc de relatiile extraconjugale ale fotbalistului David Beckham. Dupa ce, timp de doua zile, presa de la Londra a disecat pe toate partile subiectul demn de un ""soap opera"" de mana a treia, ieri a iesit la rampa Margit Irimia, mama fetelor Cheeky. Margit, care este si impresara asa-zisei trupe, a declarat ca este foarte multumita de relatia fiicei ei cu liberalul Lembit Opik. ""In Romania nu prea gasesti fete virgine la 17-18 ani"", a mai spus Margit, intr-o tentativa disperata de a arata cat de sfanta este fiica sa, care, desi umbla cu un barbat care i-ar putea fi tata, ar merita cu siguranta o statuie in tara de origine.
Fosta prietena a parlamentarului, Sian Lloyd, supranumita ""starleta de la meteo"", a ironizat relatia dintre Opik si Gabriela. Ea a spus chiar ca va pastra inelul de logodna pe care i-l daruise fostul ei iubit. ""Instinctul imi spune sa il pastrez, chiar nu as vrea sa il vad pe degetul unei fete Cheeky"".

INFO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.