Editia cu numarul 64 a Globurilor de Aur se va desfasura pe data de 15 ianuarie 2007 in Beverly Hills. Ca importanta, se poate spune ca aceste premii urmeaza Oscarurilor si aduna nume foarte importante ale cinematografiei, actori ori regizori deja c
Editia cu numarul 64 a Globurilor de Aur se va desfasura pe data de 15 ianuarie 2007 in Beverly Hills. Ca importanta, se poate spune ca aceste premii urmeaza Oscarurilor si aduna nume foarte importante ale cinematografiei, actori ori regizori deja consacrati sau care sunt abia la inceputul carierei. Asociatia Presei Straine din Hollywood este formata din 83 de jurnalisti si este cea care decerneaza, anual, aceste premii.

In topul nominalizarilor din acest an conduce detasat drama „Babel“, regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale. Pelicula a fost nominalizata la sapte categorii, printre care Cel mai bun film, Cel mai bun regizor si Cea mai buna actrita in rol secundar. Urmeaza indeaproape productia „The Departed“ („Cartita“) a lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio si Jack Nicholson, cu sase nominalizari si, cu patru nominalizari, „The Queen“, a lui Stephen Frears. Celelalte doua filme incluse la categoria Cea mai buna drama sunt „Bobby“, despre asasinarea lui John F. Kennedy, si „Little Children“, al lui Todd Field.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.