„CSAT ar trebui sa aiba pe ordinea de zi a sedintei de miercuri si discutarea pachetului de legi in domeniul securitatii nationale, elaborat de Guvern. Administratia Prezidentiala a primit textul legilor inca de acum doua luni, iar presedintel
„CSAT ar trebui sa aiba pe ordinea de zi a sedintei de miercuri si discutarea pachetului de legi in domeniul securitatii nationale, elaborat de Guvern. Administratia Prezidentiala a primit textul legilor inca de acum doua luni, iar presedintele Traian Basescu afirma la momentul respectiv ca CSAT trebuie sa aduca niste modificari“, a declarat deputatul liberal George Scutaru (foto). El a aminitit ca seful statului a afirmat in repetate randuri ca noile legi ale securitatii sunt absolut necesare, „conditionand chiar numirea unor noi sefi in fruntea serviciilor secrete de elaborarea de catre Guvern a legilor in cauza“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.