In loc de prima de Craciun, angajatii de la ziarul „Atac“ au fost anuntati, de pe o zi pe alta, ca nu vor mai avea un loc de munca, fara a li se onora drepturile financiare cuvenite promise pentru sfarsitul lunii decembrie.  Acestia
In loc de prima de Craciun, angajatii de la ziarul „Atac“ au fost anuntati, de pe o zi pe alta, ca nu vor mai avea un loc de munca, fara a li se onora drepturile financiare cuvenite promise pentru sfarsitul lunii decembrie. Acestia nu mai spera la nimic bun si considera totul o amagire, ca si instiintarea de ieri, cand au fost anuntati, fara a li se spune ceva mai concret de atat, ca ziarul se va redeschide in luna ianuarie. Depinde foarte mult de viitorul patron daca actualii angajati isi vor pastra locul de munca sau nu. In cazul in care nu va fi vandut, „Atac“ se va transforma strict in ziar de investigatie si politic, fara a avea departament de monden.

Dupa ce au primit un cadou “surpriza” de sarbatori, si anume semnarea preavizelor, angajatii cotidianului Atac traiesc in prezent din promisiuni, in care insa, putini mai cred. Ieri, acestia au fost anuntati, fara a li se spune ceva concret, ca ziarul se va redeschide in ianuarie. Pana atunci, ziaristii care au lucrat la ziarul bagat in faliment de patronul Marius Locic asteapta sa-si ia salariile pe aceasta luna, pe care, tot conform unor promisiuni, ar trebui sa le primeasca undeva pe la sfarsitul lui decembrie. Ieri, angajatii au trecut pe la redactie, chiar daca Atac este acum in bezna.

Se pare ca nu Adriana Bahmuteanu este tapul ispasitor care a inchis ziarul Atac. S-a zvonit ca au fost proteste intre angajati pe motiv ca unii dintre acestia nu vor sa lucreze alaturi de Bahmuteanu, ba, mai mult, ca „nu vor sa-si alature numele de al ei, in cadrul publicatiei“. Unul dintre revoltati este Petre Niteanu, redactor-sef la „raposata“ publicatie, care dezminte faptul ca fosta doamna Prigoana ar avea vreo legatura cu inchiderea ziarului. Cauzele ar fi strict financiare, iar Grupul Locic a decis sa inchida publicatia pana la reglementarea problemelor. Din spusele acestuia, patronatul publicatiei a comandat un control financiar, care a scos la iveala un management extrem de prost ce conducea ziarul spre o catastrofa financiara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.