Anul acesta, Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii de la centrul de initiere al Federatiei Romane de Tenis. Micutii au primit cadouri si au jucat o ora de tenis cu Ilie Nastase, Victor Hanescu, Gabriel Trifu si proaspatul campion mondial la j

Anul acesta, Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii de la centrul de initiere al Federatiei Romane de Tenis. Micutii au primit cadouri si au jucat o ora de tenis cu Ilie Nastase, Victor Hanescu, Gabriel Trifu si proaspatul campion mondial la juniori, Alexandru Luncanu. Viitorii tenismeni si-au ridicat cadourile de sub brad si au stat cuminti la rand pentru a obtine autografele favoritilor si pentru a se fotografia cu acestia. ""Este pentru prima data cand am organizat o astfel de actiune si, pentru ca toti copiii au fost incantati, o sa facem acelasi lucru si in anii urmatori"", a declarat directorul de marketing al FRT, Cosmin Hodor, initiatorul evenimentului.
FARA COMPLEXE. Chiar daca nu a avut la el echipamentul adecvat, Ilie Nastase nu si-a dezamagit admiratorii si a jucat tenis cu copiii, desi era imbracat elegant. ""Nu e nici o problema pentru mine sa joc tenis imbracat in camasa si pantaloni. Si pe strada, daca ma opreste cineva, pot sa joc, la orice ora. Oricum, fiind vorba de copii, as fi jucat si intr-un picior"", a spus Nastase.

Inedit - Feminitate contestata


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.