Asigurari ca Razvan ramane. Situatia lui Razvan Lucescu ramane incerta. Patronul Rapidului l-a dat afara pe Viorel Hizo intr-un moment in care in sanul gruparii de sub Grant era incomparabil mai multa liniste decat in prezent. Clubul Rapid a organi

Asigurari ca Razvan ramane. Situatia lui Razvan Lucescu ramane incerta. Patronul Rapidului l-a dat afara pe Viorel Hizo intr-un moment in care in sanul gruparii de sub Grant era incomparabil mai multa liniste decat in prezent.
Clubul Rapid a organizat sambata un spectacol de Craciun dedicat copiilor angajatilor firmei lui George Copos si fotbalistilor de la Centrul de copii si juniori ai gruparii ""alb-visinii"". Cu aceasta ocazie, fostul vicepremier a dat inca o data asigurari ca nu intentioneaza sa se desparta de Razvan Lucescu. ""Nimeni de la Rapid nu a vorbit despre o demitere a lui Razvan. Sunt dezinformari"", a spus Copos. Cu toate acestea, in ultima perioada el a tatonat cu mai multi antrenori: Loti Bölöni, Nelutu Sabau si Viorel Hizo.
REMEMBER. Copos a dovedit insa, de-a lungul timpului, ca este in stare sa le arate usa colaboratorilor, chiar si atunci cand lucrurile merg mai bine. Un astfel de episod s-a consumat in urma cu cinci ani, cand boss-ul Rapidului l-a destituit pe Viorel Hizo. ""Dupa 26 de etape eram pe locul 3 si calificati in finala Cupei Romaniei. M-a dat afara fara nici o explicatie, cu 12 zile inaintea finalei, desi eram chiar peste grafic. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc!"", a spus actualul antrenor al Vasluiului.

MOBILIZARE. ""Trebuie sa lasam totul deoparte si sa ne apucam de construit tot ce am stricat pana acum, pentru ca noi, jucatorii, suntem vinovati, nu Razvan Lucescu. Eu, oricum, nu am auzit ca ar pleca Razvan si nici ceilalti baieti"", a afirmat
si Ionut Mazilu

Si Rednic a patit-o


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.