Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica
Varsta: 55 de ani Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica, Octavian Belu, a acceptat functia de presedinte al Asociatiei Nationale pentru Sport, urmand sa fie instalat in cursul aceste
Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica
Varsta: 55 de ani Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica, Octavian Belu, a acceptat functia de presedinte al Asociatiei Nationale pentru Sport, urmand sa fie instalat in cursul acestei saptamani. Pana la acest moment, Belu a fost consilier de stat pe probleme de sport, alaturi de Mariana Bitang. ""L-am rugat pe Belu sa analizeze posibilitatea sa preia ANS si in urma reactiilor avute de la cei mai importanti oameni de sport. Belu e considerat un excelent manager. Poate reuseste sa puna in miscare ANS-ul, pentru ca Romania sa-si creeze din nou o baza sportiva pentru a intra in primele zece tari la olimpiade si la campionatele mondiale"", a spus Traian Basescu. Belu il va inlocui in functie pe Florian Gheorghe. Pentru numirea sa la sefia ANS, Jurnalul National il declara pe Octavian Belu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.