""Briliantul"" a ajuns la cota 9 goluri in Serie A. Prima ""dubla"" a lui Mutu in tricoul Fiorentinei nu a adus victoria violetilor in meciul cu Milan, insa l-a propulsat pe roman pe primul loc in clasamentul golgeterilor, inaintea meciurilor de asea

""Briliantul"" a ajuns la cota 9 goluri in Serie A. Prima ""dubla"" a lui Mutu in tricoul Fiorentinei nu a adus victoria violetilor in meciul cu Milan, insa l-a propulsat pe roman pe primul loc in clasamentul golgeterilor, inaintea meciurilor de aseara.

Adi Mutu face furori in Italia. Atacantul roman a marcat ambele goluri ale Fiorentinei in derby-ul cu AC Milan din etapa a 16-a, incheiat la egalitate, 2-2. Cele doua reusite l-au propulsat pe ""Briliant"" pe primul loc in clasamentul golgeterilor si i-au adus la picioare presa din Peninsula. ""Este usor sa-i dai coroana si sceptrul lui Mutu, care a marcat doua goluri, apoi a iesit din teren, cand violetii inca mai conduceau cu 2-1"", a scris Gazzetta dello Sport. La randul sau, Corriere dello Sport a titrat, pe prima pagina, ""Mutu e mare"", in timp ce La Nazione a notat: ""SuperMutu da sperante Fiorentinei. Gila salveaza Milanul"". Romanul, care a evoulat pana in minutul 79, a marcat primul gol in minutul 20, din penalty, si pe al doilea in minutul 76. Pentru AC Milan a inscris Gilardino (a€™4, a€™89).

Regrete


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.