CFR CLUJ - AS SAINT-ETIENNE 1-1
Dorinel Munteanu nu a participat la Seara Campionilor, deoarece nu a putut face deplasarea de la Cluj-Napoca cu elicopterul, asa cum ii promisese Guvernul. Munteanu a fost informat ca elicopterele nu pot par
CFR CLUJ - AS SAINT-ETIENNE 1-1
Dorinel Munteanu nu a participat la Seara Campionilor, deoarece nu a putut face deplasarea de la Cluj-Napoca cu elicopterul, asa cum ii promisese Guvernul. Munteanu a fost informat ca elicopterele nu pot parasi zona Moldovei, unde sunt inundatii. Astfel, el a ramas la Cluj, alaturi de echipa sa, CFR Cluj, care a intalnit ieri pe AS Saint-Etienne, in prima mansa a turului 3 al Cupei UEFA-Intertoto. Scorul final a fost 1-1 (1-1), golurile fiind marcate de Tilinca (a€™8)/ Piquionne (a€™37). In minutul 16, clujeanul Anca a ratat un penalty. ATLETISM. Romania a obtinut sambata doua medalii de aur la Campionatele Europene de juniori de la Erfurt. Danut Simion a castigat proba de saritura in lungime, cu o performanta de 8,12 metri. Atletul roman i-a devansat pe rusul Dmitri Sapinski (8,01 m) si pe lituanianul Povilas Mikolaitis (8,00 m). La randul sau, Corina Dumbravean a obtinut victoria in proba de 1.500 metri, cu timpul de 4:14,78, intrecandu-le pe rusoaica Olesia Sireva (4:16.23) si pe Antje Moldner din Germania (4:16.34). NATATIE. Ieri, la Montreal (Canada), a debutat a 11-a editie a Campionatelor Mondiale de natatie. Primii romani care intra in lupta sunt componentii echipei nationale de polo, care joaca astazi impotriva detinatoarei trofeului, Ungaria, in primul meci al grupei C. La sarituri in apa, delegatia noastra este reprezentata de doi sportivi, Ramona Ciobanu si Cornel Ardeleanu. In schimb, la inot, prezenta romanilor este mai numeroasa: Camelia Potec, Ionela Cozma, Simona Paduraru, Razvan Florea, Ioan Gherghel si Dragos Coman. TURUL FRANTEI. Rutierul american George Hincapie (foto), de la echipa Discovery Channel, a castigat ieri etapa a 15-a a Turului Frantei, desfasurata pe o distanta de 205,5 kilometri, intre localitatile Lezat-sur-Leze si Saint-Lary-Soulan. Ciclistul din Statele Unite a parcurs traseul in 6h06:38, fiind urmat de spaniolul Oscar Pereiro si de italianul Pietro Caucchioli. Etapa de sambata, Agde - Ax-3 Domaines (220,5 km), a revenit austriacului Georg Totschnig (Gerolsteiner). Dupa 15 runde, in clasamentul general continua sa conduca americanul Lance Armstrong (Discovery Channel).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.