Pe Tania am cunoscut-o acum vreo doi ani, pe net. Era din Tulcea, asistenta medicala la un cabinet ginecologic si teribil de maritata. Dupa indelungi conversatii pe messenger, m-a anutat ca vine in Bucuresti sa ma cunoasca. Lucram de putin timp


Pe Tania am cunoscut-o acum vreo doi ani, pe net. Era din Tulcea, asistenta medicala la un cabinet ginecologic si teribil de maritata. Dupa indelungi conversatii pe messenger, m-a anutat ca vine in Bucuresti sa ma cunoasca.
Lucram de putin timp la ziar, faceam exces de zel, asa ca stateam o groaza de timp prin redactie. Am primit-o pe Tania chiar la munca. Era mica de statura, cu sani mari si ochi verzi. Mi s-a parut ""bunuta"", avea un ceva care ma atragea sexual. Fiindca sefa mea din perioada aceea lipsea, a trebuit sa ma duc in locul ei la sedinta de sumar. Ca sa nu se plictiseasca (uite ca ma autodenunt ca posedam la munca substante interzise) am scos dintr-un dulap o sticla in care mai erau 200 de mililitri de coniac si i-am intins-o. In timpul sedintei, la un moment dat, a bagat un cap pe usa colegul Florin, care m-a chemat si mi-a zis sec: ""Vezi ca parasuta aia pe care ai adus-o vrea sa-mi suga..."".
M-am intors in birou si am vazut-o pe Tania usor rosie la fata, iar sticla de coniac goala. I-am zis, fara sa pomenesc de ce mi se comunicase, ca e cazul sa mergem spre casa.
Metroul. Pana la lift s-a tinut bine pe picioare. Dupa aia, mi-am dat seama ca nu mai vazusem pe nimeni sa se faca in halul ala din 200 de coniac. Ajunsi jos, a pus capul ca o pasarica la pieptul meu si a inceput sa vomeze. In dreptul soclului statuii lui Lenin a facut poc. Se stransese lume ca la urs. Un ins cu geaca de bodyguard, plin de voiosie, m-a intrebat daca am batut-o, ca nu de alta, si el isi bate nevasta de-i suna apa-n cap. Normal, nici un taximetrist nu a vrut sa ne ia: ""Uitati ce a facut pe dumneavoastra, nu vrem la fel si-n masina"". Mi s-a parut ca salvarea poate veni de la un coleg de la Romania libera, care trecea cu masina proprie pe langa mine. Prietenul de la concurenta s-a uitat lung la Tania intinsa pe jos si mi-a spus inainte sa accelereze: ""Nu cred ca vrea cu masina... Din cate vad, cauta metroul"".
Pana la urma, mi-am convins un prieten cu un amarat de Tico sa vina sa ma ia. Am ajuns la amic acasa, de unde trebuia oricum sa iau in aceeasi seara un dosar care-mi trebuia la o ancheta. Trezita oarecum dupa hurducaturile din masina, la Marian acasa Tania a inceput sa gangureasca: ""Vreau sex, vreau sex"". Numai ca voia cu amandoi deodata. L-am luat pe Marian de o aripa, i-am indesat 100.000 in buzunar si i-am zis: ""Du-te sa-ti verifici mailua€™"". L-am dat afara din propria casa, unde avea internet si am incercat sa o potolesc pe Tania. In urma actului sexual, femeia isi revenise complet, parea chiar rusinata. Mi-a spus ca a fugit de acasa, de la sotul Mihai, si daca o pot gazdui cateva zile. Am acceptat dupa ce mi-a promis ca nu o sa mai bea. S-a tinut de promisiune vreme de vreo doua ore. Dupa ce m-am schimbat, la mine acasa, mi-am adus aminte ca fusesem invitat la inaugurarea unui club. Vazandu-ma cu niste prieteni acolo, nu am fost atent cand Tania a luat-o iar pe ulei. Cand mi-am dat seama era prea tarziu: se apucase sa faca strip-tease si sa-i traga pe niste cetateni de prohab. Am luat-o cu greu de acolo. Odata ajunsa la mine acasa, a adormit bustean.
Solutia. Toata noaptea am stat si m-am gandit cum pot sa scap. Pana la urma am luat o decizie eroica. I-am cautat in telefon si am gasit numarul lui Mihai. L-am sunat si i-am zis jenat ca mama copiilor lui a aterizat la mine si ca ar fi cazul sa vina sa o ridice. Am incasat stoic cateva injuraturi, apoi mi-a zis ca vine a doua zi in Bucuresti. Am hotarat sa ne vedem la o carciuma de langa casa mea. Ma asteptam sa sara la bataie, asa ca am mobilizat doi prieteni solizi, care sa stea discret la o masa de vizavi. Mihai a aparut punctual. Tania nu stia nimic, s-a facut verde-mov cand l-a vazut. In loc sa-mi carpeasca una, Mihai a inceput sa-mi spuna ca doamna lui e o curva jegoasa, ca fuge frecvent de acasa, ca nu mai stie ce sa faca. Dar ca nu-i vine sa divorteze din cauza celor doi copii. Dupa trei beri eram chiar amici. Le-am dat de inteles baietilor ca pot pleca. Fiindca era specialist in IT, Mihai chiar a trecut pe la mine sa-mi repare calculatorul. In cele din urma si-a incarcat mandretea de consoarta in masina si au plecat spre Tulcea. Pe ea nu am mai vazut-o de atunci. Cu el, in schimb, am ramas amic, cand are drum prin Bucuresti ne vedem. Imi povesteste trist cu cine mai fuge de acasa Tania si pe unde trebuie sa mai ajunga sa o recupereze. Ultima oara a trebuit sa bata drumul pana la Cluj. Regreta timpurile cand doamna isi gasea amanti mai aproape de casa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.