2007 se anunta plin de surprize. Zilele acestea a avut loc la City Mall show-ul de moda Best Newcomers, care a prezentat colectii ale tinerilor designeri romani. Evenimentul a fost deschis de directorul acestui show, Alin Galatescu. Inca studenti sa
2007 se anunta plin de surprize. Zilele acestea a avut loc la City Mall show-ul de moda Best Newcomers, care a prezentat colectii ale tinerilor designeri romani.
Evenimentul a fost deschis de directorul acestui show, Alin Galatescu. Inca studenti sau proaspat absolventi ai sectiilor de design vestimentar, tinerii au curajul de a se lua la tranta cu ""granzii"" modei autohtone. Anca Ciatarasi si Cimpan Istvan cu colectii de debut, Smaranda Almasan si Mircea Barbulescu (creatorul preferat al Loredanei Groza) la a doua colectie.
Tinerii au fost secondati de ultimele creatii ale ""veteranilor"" Lena Criveanu si Lucian Pop. Cel din urma a propus barbatul stil-spleen, usor copil care ""cara"" un balon dupa el.
Ambitie. Anca Ciatarasi , de exemplu, incearca la numai 23 de ani sa invadeze cu iz de revolta adolescentina. Parintii au sustinut-o, dar sunt constienti ca ""in ziua de azi e foarte greu pentru un tanar creator sa se afirme"".
Nu are rost sa indicam ""fotografia nr. X reprezinta creatia lui Y"". Pentru ca trebuie sa-i descoperiti, sa-i cautati pe invadatori, daca vreti cu adevarat sa le purtati creatiile!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.