Oferta luxului pentru sarbatorile de iarna. Una dintre cele mai celebre companii de lenjerie intima Victoriaa€™s Secret revine in prim-planul modei de lux cu o noua oferta speciala pentru doamne si domnisoare: o iarna supersexy. Lenjerie s

Oferta luxului pentru sarbatorile de iarna. Una dintre cele mai celebre companii de lenjerie intima Victoriaa€™s Secret revine in prim-planul modei de lux cu o noua oferta speciala pentru doamne si domnisoare: o iarna supersexy.
Lenjerie sexy, de culoare alba, neagra, albastru sau lila - culorile ""la moda"" pentru aceasta iarna propuse de Victoriaa€™s Secret in show-ul din 5 decembrie. Designerii au adus in prim-plan si lenjeria aurie, sutiene cu cristale aplicate sau corsete din materiale imitand metalul. Oricum, oferta celebrelor case de moda in ceea ce priveste aceasta perioada este una foarte bogata. Indiferent de designeri, exista un numitor comun - femeia trebuie sa aiba un look cat mai stralucitor. Tinuta poate fi neagra, daca materialul este tafta, satin sau orice alt material lucios. Totul straluceste si sclipeste, iar tendinta este a materialelor cu luciri metalice, aurii, argintii, de culoarea bronzului sau a cositorului. Pentru o tinuta perfecta, geanta si pantofii sunt din piele lucioasa, in special aurie, sau din piele lacuita. Lam""-ul revine din nou in moda, dand un suflu nou si o eleganta regala tinutelor de ocazie.
Iarna aurie. De mare senzatie in acest sezon sunt dresurile opace, purtate cu pantofi aurii si geanta asortata. Rochia este neagra, poate fi accesorizata cu pantofi aurii Miu Miu (Prada) sau Jimmy Choo, geanta de culoarea bronzului semnata Chloe si curea cu catarama mare, avand cristale aplicate. Astfel, o mica si simpla rochie neagra capata un aer regesc. Pentru a completa oferta, casele de bijuterii au creat colectii speciale cu ocazia Craciunului, din aur alb sau galben, cu pietre pretioase, preferate fiind diamantele. Este cazul Dior Joillerie, care a lansat de curand colectia sa fastuoasa pentru Sarbatorile de Iarna din acest an.

INFO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.