Aflata la 13 puncte in fata Stelei, recent participanta in grupele Ligii Campionilor si calificata pentru al treilea an consecutiv in primavara Cupei UEFA, Dinamo era obligata sa-si respecte blazonul in partida cu Tottenham. Nu a facut-o, pierzand m
Aflata la 13 puncte in fata Stelei, recent participanta in grupele Ligii Campionilor si calificata pentru al treilea an consecutiv in primavara Cupei UEFA, Dinamo era obligata sa-si respecte blazonul in partida cu Tottenham. Nu a facut-o, pierzand mai clar decat o arata scorul (1-3), astfel ca a dat din nou „apa la moara“ presei din strainatate, in special celei din Anglia, care ia peste picior Liga lui Mitica. „Daca Mircea Rednic a incasat 60.000 de euro la finele turului pentru ca s-a clasat cu echipa pe primul loc, va dati seama cum e liga romaneasca daca Dinamo a jucat atat de slab la Londra“, a titrat, ieri, cotidianul Daily Mirror, care a notat ca „echipa Tottenham Hotspur a taiat-o in bucati, dupa bunul plac, pe Dinamo“. Un alt cotidian, The Independent, si-a adus chiar aminte de trecutul gruparii din Sos. Stefan cel Mare: „Echipa care a fost candva fata fotbalistica a serviciilor secrete din Romania are nevoie sa isi puna la punct informatiile pentru ca a fost depasita in gandire si in joc“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.