Marea Britanie - Zeci de ore suplimentare neplatite Aproape 5 milioane de englezi efectueaza mai mult de 50 de ore suplimentare neplatite anual, arata rezultatele unei statistici. Fata de 2006, numarul acestor angajati a crescut anul trecut cu peste
Marea Britanie - Zeci de ore suplimentare neplatite Aproape 5 milioane de englezi efectueaza mai mult de 50 de ore suplimentare neplatite anual, arata rezultatele unei statistici. Fata de 2006, numarul acestor angajati a crescut anul trecut cu peste 100.000.   Cifre - Pensiile facultative, in crestere Numarul total al participantilor la fondurile de pensii facultative (Pilonul III) la sfarsitul lunii decembrie a depasit 50.000, potrivit datelor publicate de Comisia pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private. Totalul activelor celor sapte fonduri autorizate a depasit 10.278.000 de lei la finalul anului.   Studiu - Americanii educati, pe cont propriu Americanii care isi continua studiile au cu 8% mai multe sanse de a lucra pe cont propriu, arata un studiu. Cei mai multi americani care desfasoara o activitate antreprenoriala si-au satisfacut stagiul militar, au o diploma si un venit peste medie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.