Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut sentinta data de Curtea de Apel Iasi in cazul lui Robert Ciobanu, asasinul Larisei Chelaru, fetita de 8 ani din cartierul Lunca Cetatuii, al carei trup neinsufletit a fost gasit aruncat la
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut sentinta data de Curtea de Apel Iasi in cazul lui Robert Ciobanu, asasinul Larisei Chelaru, fetita de 8 ani din cartierul Lunca Cetatuii, al carei trup neinsufletit a fost gasit aruncat la tomberon in luna decembrie a anului trecut. Mai mult, instanta a mentinut si valoarea daunelor, 1,2 miliarde de lei vechi, bani pe care familia criminalului va trebui sa-i achite parintilor micutei Larisa.

Robert Ciobanu va sta 20 de ani dupa gratii, magistratii mentinand si valoarea daunelor de 1,2 miliarde lei vechi, suma pe care va trebui sa o plateasca familia acestuia. Parintii lui Robert Ciobanu s-au deplasat in Capitala pentru a asculta sentinta magistratilor bucuresteni, sperand ca acestia ii vor reduce pedeapsa fiului lor. Faptul ca acestia nu i-au redus nici pedeapsa si nici nu au scazut daunele pe care vor trebui sa le plateasca familiei Chelaru i-a adus la disperare. Ei vor ramane practic fara un acoperis deasupra capului, valoarea daunelor fiind egala cu cea a apartamentului din Lunca Cetatuii pus sub sechestru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.