""Cainii"" au fost surclasati la Londra. Trupa lui Mircea Rednic a fost depasita net pe White Hart Lane din Londra, lasand o impresie cenusie la intalnirea cu echipa care s-a distrat in grupa B a Cupei UEFA. Diferenta de pe tabela nu reflecta realita

""Cainii"" au fost surclasati la Londra. Trupa lui Mircea Rednic a fost depasita net pe White Hart Lane din Londra, lasand o impresie cenusie la intalnirea cu echipa care s-a distrat in grupa B a Cupei UEFA. Diferenta de pe tabela nu reflecta realitatea de pe teren, englezii mai irosind cateva ocazii clare.
Plecati in Anglia cu intentii razboinice, care vizau o victorie echivalenta cu acontarea primului loc in grupa, dinamovistii au esuat lamentabil in fata unui adversar fata de care o desparte cel putin o clasa.
Mai degraba modesta in Premier League, ""Spurs"" a marcat de trei ori, a ratat cel putin cinci ocazii mari si a pasat minute in sir fara ca linia mediana a romanilor sa-si dea seama ce se intampla. Singura consolare a fost golul norocos si tardiv marcat de Mendy.
CONCLUZIE. Daca am judeca superficial, bielorusul Gaev si perechea din centrul defensivei, Radu Stefan - Moti pot fi considerati vinovati pentru infrangere, insa in realitate diferenta de valoare a fost la toate nivelurile. Norocul jucatorilor de la Dinamo este ca ultimul fluier al centralul austriac a oprit la timp cursele interminabile ale lui Defoe, serpuirile egipteanului Ghaly, tirul impresionant al lui Huddlestone sau atingerile fine ale bulgarului Berbatov. Astazi, dinamovistii si sotiile lor au zi de cumparaturi, in timp ce Defoe, Ghaly si Berbatov se pregatesc pentru meci in Premier League. In patria fotbalului niciodata nu e timp de lucruri ieftine.

Dezamagire


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.