Noul Palat de Justitie a fost, ieri dimineata, tinta unei false alarme cu bomba. Imediat ce o voce de femeie a anuntat, la 112, ca a pus un dispozitiv explozibil in sediul institutiei, sute de persoane au fost evacuate, iar specialistii pirotehnisti
Noul Palat de Justitie a fost, ieri dimineata, tinta unei false alarme cu bomba. Imediat ce o voce de femeie a anuntat, la 112, ca a pus un dispozitiv explozibil in sediul institutiei, sute de persoane au fost evacuate, iar specialistii pirotehnisti au scotocit metru cu metru. Dupa aproximativ doua ore de investigatii, acestia au ajuns la concluzia ca anuntul nu a avut un suport real.

Ieri dimineata, la ora 9.37, o femeie a apelat serviciul 112 si a spus ca in sediul Tribunalului Bucuresti se afla un dispozitiv explozibil. Potrivit politistilor, aceasta a lasat sa se inteleaga ca este un gest de razbunare impotriva judecatorilor fata de o decizie luata de acestia, prin care i-ar fi fost luati copiii: „Mi-ati luat copiii, nenorocitilor. V-am pus o bomba“. Aceasta a adaugat ca nu vrea sa moara oameni nevinovati, ci doar judecatori.

Pedeapsa maxima, 10 ani inchisoare
Imediat, pirotehnistii si politistii bucuresteni au evacuat cladirea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.