Au trecut aproape doua luni de la una dintre cele mai surprinzatoare fapte petrecute in afara unui stadion. Concret, pe data de 28 octombrie s-a derulat la Bucuresti meciul dintre Dinamo si Politehnica Iasi, incheiat cu scorul de 5-0 in favoarea ele
Au trecut aproape doua luni de la una dintre cele mai surprinzatoare fapte petrecute in afara unui stadion. Concret, pe data de 28 octombrie s-a derulat la Bucuresti meciul dintre Dinamo si Politehnica Iasi, incheiat cu scorul de 5-0 in favoarea elevilor lui Mircea Rednic. Dupa incheierea partidei, trupele de jandarmi au condus cele doua autocare cu suporteri ieseni påna la iesirea din Bucuresti, mai precis pe podul Colentina, la capatul tramvaiului 14.

Lantul slabiciunilor
De aici, cele doua autocare cu suporteri ieseni au plecat spre „dulcele targ“, nestiind ce ii asteapta pe drum. Concret, la iesirea din Cosereni, la 38 kilometri departare de Bucuresti, ei au fost asteptati de mai multe masini mici, din care au coboråt suporteri nervosi, care au vandalizat primul autocar si i-au batut pe ieseni. Desi, initial, vina a fost aruncata asupra Jandarmeriei Bucuresti, care nu a insotit convoiul, påna la urma totul s-a lamurit, greseala apartinånd omologilor de la Ialomita. S-a vorbit initial ca ar fi vorba de razbunarea suporterilor dinamovisti, dar lucrurile nu s-au confirmat, dupa care tot ul a fost pus in carca rapidistilor. Totul parea a avea o logica, pentru ca, la meciul din Copou dintre Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti, cele doua galerii s-au contrat la greu. Mai mult, la plecarea spre casa a bucurestenilor, in gara, iesenii au vrut sa se racoreasca pe rapidisti, tragåndu-le o mama de bataie. Interventia rapida a fortelor de ordine si protectia pe care au acordat oaspetilor au facut ca lucrurile sa nu scape de sub control, dar afrontul nu a fost uitat.

Somnul Politiei naste monstri
A fost un tur de campionat nebun rau, in care mai ales suporterii si-au dat in petic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.