Adversari tari pentru Dinamo si pentru Steaua. ""Alb-rosiii"" ii vor intalni pe lusitanii de la Benfica Lisabona, in timp ce elevii lui Olaroiu au picat cu detinatoarea trofeului, FC Sevilla. Formatiile romanesti n-au avut ieri parte de noroc, trag

Adversari tari pentru Dinamo si pentru Steaua. ""Alb-rosiii"" ii vor intalni pe lusitanii de la Benfica Lisabona, in timp ce elevii lui Olaroiu au picat cu detinatoarea trofeului, FC Sevilla.
Formatiile romanesti n-au avut ieri parte de noroc, tragerea de sorti de la Nyon harazindu-le Stelei si lui Dinamo pe FC Sevilla, respectiv Benfica Lisabona.
PRECEDENTE. Dinamo ar fi dorit AEK Atena sau Spartak Moscova. In acelasi timp, ""cainii"" au evitat Werder Bremen, Sahtiorul lui Mircea Lucescu, TSKA Moscova si pe Bordeaux. Benfica este o mai veche cunostinta a fotbalului romanesc, lusitanii jucand, de-a lungul timpului, semifinala de Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in 1983, semifinala CCE cu Steaua, in 1988, si tur peliminar cu Dinamo, in 1999. FC Sevilla este cea mai puternica formatie pe care Steaua o putea intalni, mai ales ca ""ros-albastrii"" au fost cap de serie datorita faptului ca vin din grupele Ligii Campionilor. Alternativele ar fi fost Maccabi Haifa sau Nancy, in timp ce duelurile cu Ajax, Osasuna, Celta Vigo si PSG ar fi fost echilibrate.

FC Sevilla


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.