O ora de ProMotor
Iubitorii masinilor vor avea un nou prilej de bucurie. Din 16 decembrie, ProMotor vine cu o schimbare importanta. Cele 45 de minute de cai putere de sambata dimineata vor deveni 60. Roxana Ciuhulescu le pregateste celor pasio
O ora de ProMotor
Iubitorii masinilor vor avea un nou prilej de bucurie. Din 16 decembrie, ProMotor vine cu o schimbare importanta. Cele 45 de minute de cai putere de sambata dimineata vor deveni 60. Roxana Ciuhulescu le pregateste celor pasionati de motoare o ora intreaga cu cele mai proaspete stiri si imagini din saloanele auto internationale, teste pe cele mai noi modele de masini si interviuri cu vedete. Editia extinsa a emisiunii va permite realizarea unei rubrici mai bogate de stiri auto, in care vor aparea noutati in materie de automobile, dar si imagini haioase cu masini dintre cele mai ciudate. Nu vor lipsi nici vedetele, atat de la Hollywood cat si din Romania, care ii vor incanta pe telespectatori cu masinile lor de ultima ora. In prima emisiune de o ora, Roxana Ciuhulescu va prezenta Hyundai-ul Santa Fe al celui mai cunoscut culturist roman - Florin Uceanu.
Pro TV - Pro Motor - Auto - Sambata - 11:45 Concert H.I.M.
Cine nu a putut ajunge la Festivalul Artmania are prilejul de a urmari la TVR 2 selectiuni din prima editie a acestei manifestari al carei cap de afis a fost formatia H.I.M. Membrii trupei au ales sa includa Sibiul in cadrul turneului mondial de promovare al ultimului lor album, ""Dark Light"", alaturi de cele mai mari festivaluri europene unde au concertat in vara acestui an.
TVR2 - Festivalul ArtMania - Divertisment - Vineri - 23:10 Izolati in Romania
Episodul 11 din seria ""Izolati in Romania. TVR, singurul prieten"" a fost filmat in luna noiembrie, in locul unde a inceput povestea acestui proiect al Televiziunii Romane: Costesti Deal, judetul Hunedoara. ""Am mai urcat pe poteca aceasta acum un an si jumatate. Ma minunam atunci ca la capatul potecii o sa gasesc oameni si case! Si totusi, am gasit!"", povesteste producatoarea seriei, Dite Dinesz. Episodul de luni, 18 decembrie, contine imaginile filmate acum, precum si imagini filmate acum un an si jumatate, la prima vizita a TVR in acest loc.
TVR1 - Izolati in Romania - Calatorie - Luni - 22:10 Mama data afara
Cele doua moldovence care au facut schimb de familii fac o editie de exceptie din cea de-a 68-a difuzata! Inca din prima clipa, in ambele familii, lucrurile merg cum nu se poate mai prost. Cele doua mame gasesc toate acuzele din lume pentru cei doi tati, si isi dau dreptate una alteia, fara sa se fi vazut vreodata. Pentru prima data, un tata nu rezista si o da afara din casa, in toiul noptii, pe mama de schimb.
Prima TV - Schimb de mame - Reality Show - Duminica - 20:00 Portret de muzician.
Zoltan Andras a cunoscut succesul cu trupa Sarmalele reci. La Identitati, realizatoarea Dana Bobos aduce informatii inedite despre prieteniile legate intre membrii formatiei, dar si despre copilaria, parintii, rudele si viata personala a solistului.
TVR Cultural - Identitati - Divertisment - Marti - 19:00 Stele de... 5 stele
Vineri seara, invitatul Danei Razboiu si al lui Cosmin Cernat este Benone Sinulescu. Au tinut sa fie prezenti pentru a-l sarbatori cum se cuvine pe nea Beni Jeana Gheorghiu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Dumitru Zamfira. Nu numai prietenii, ci si familia si-au dorit sa-i fie alaturi indragitului artist. Astfel, Dana si Cosmin vor avea ocazia sa discute si cu doamna Elena Sinulescu, sotia interpretului.
TVR1 - Stele de ... 5 stele - Divertisment - Vineri - 20:15


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.