Iluzionistul. Editura Polirom. Pe un ton de o ironie jucausa, volumul abordeaza o tema grava, de o extrema actualitate, denuntand absurditatea unei lumi impartite dupa criterii rasiale. Romanul urmareste aventurile si transformarile succesive ale lui
Iluzionistul. Editura Polirom. Pe un ton de o ironie jucausa, volumul abordeaza o tema grava, de o extrema actualitate, denuntand absurditatea unei lumi impartite dupa criterii rasiale. Romanul urmareste aventurile si transformarile succesive ale lui Pran Nath, un copil indian nascut intr-o familie instarita din Agra, care este alungat din casa parinteasca atunci cand se descopera ca tatal sau natural a fost un ofiter al armatei coloniale britanice. Nevoit sa supravietuiasca pe strazile pline de pericole din Bombay, Pran Nath isi schimba succesiv identitatea, obiceiurile si preferintele sexuale.
Calatorul. Editura Rao. O lume care exista in umbra universului nostru. Un conflict asa cum nu vom vedea vreodata. Gabriel si Michael Corrigan sunt probabil ultimii supravietuitori ai unei societati secrete, odinioara puternice, ai carei membri erau numiti Calatori si care au influentat cursul istoriei. Insa viata le e in pericol: sunt vanati de Tabula, o organizatie de mercenari care urmareste eradicarea Calatorilor si obtinerea controlului total asupra lumii. Iar singura care se afla intre cele doua tabere este Maya - membra a unei mici grupari de razboinici cunoscuti drept Arlechini, a caror misiune este sa-i protejeze pe Calatori cu orice pret.
Adio, Africa. Editura Allfa. Dupa senzationalul succes al cartii ""Indragostita de un masai"", Corinne Hofmann intentioneaza sa raspunda numeroaselor intrebari ale cititorilor, referitoare la viata ei dupa intoarcerea in civilizatia europeana. Astfel ia nastere cartea sa ""Adio, Africa"". Noul inceput in ""jungla birocratica"" nu este deloc usor. A trebuit sa reinvete multe din deprinderile cerute de civilizatia europeana. Totusi, cu aceeasi tarie, acelasi curaj si optimism, cu care a reusit sa supravietuiasca in Kenya, izbuteste sa construiasca o noua existenta pentru ea si fiica ei, Napirai, in Elvetia.
John Infernul. Editura Nemira. Odinioara triumfator, bogat si splendid, New Yorkul se prabuseste acum ros din interior. Singurul care vede semnele decrepitudinii este John Infernul. Trei destine se incruciseaza intr-un oras aneantizat, trei iubiri se gasesc si se pierd intr-un roman al atractiei si repulsiei, al opulentei si mizeriei. ""Didier Decoin transgreseaza ordinea prestabilita a universului prin intruziunea unor personaje excentrice"", scrie Le Magazine Litteraire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.