Trei ani de investigatii, aceeasi concluzie. In timp ce politia britanica anunta ca printesa Diana a murit intr-un accident rutier, printii William si Harry s-au dus in Statele Unite pentru a le vorbi americanilor despre mama lor. Politia britani

Trei ani de investigatii, aceeasi concluzie. In timp ce politia britanica anunta ca printesa Diana a murit intr-un accident rutier, printii William si Harry s-au dus in Statele Unite pentru a le vorbi americanilor despre mama lor.

Politia britanica a facut publice rezultatele anchetei privind moartea, in august 1997, la Paris, a printesei Diana si a iubitului ei, Dodi al-Fayed. Scotland Yard a concluzionat ca Diana a murit in urma ""unui tragic accident"" rutier provocat de viteza excesiva si de faptul ca soferul lor consumase alcool
IUTI. In timp ce politia isi prezenta concluziile, printii William si Harry, invitati la postul american de televiziune CBS, isi uimeau audienta vorbind intr-o limba engleza extrem de precipitata despre comemorarea mortii Dianei. Astfel ca moderatoarea talk-show-ului le-a cerut colegilor din studio sa subtitreze emisiunea, pentru ca telespectatorii din Statele Unite sa-i poata intelege pe cei doi tineri.
Potrivit cotidianului britanic Mirror, Couric a glumit cu spectatorii ei: ""Chiar daca vorbesc engleza Regelui, ca mai toti adolescentii au tendinta de a vorbi foarte repede"". Printii William si Harry au reusit pana la urma sa transmita publicului asteptarile lor legate de concertul pe care il organizeaza pentru a comemora zece ani de la moartea mamei lor, printesa Diana. Biletele s-au vandut ca painea calda, iar pe internet oferta era evaluata la suprapret cu mult timp inainte de punerea oficiala in vanzare.

Trei ani


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.