Cunoscuta in special datorita unor carti de o cu totul alta factura, Editura Humanitas iese pe piata cartii cu o colectie nou-nouta: ""Thriller & Mistery"". Deocamdata patru sunt titlurile care deschid aceasta colectie - ""Cercul"" - Koji Suz
Cunoscuta in special datorita unor carti de o cu totul alta factura, Editura Humanitas iese pe piata cartii cu o colectie nou-nouta: ""Thriller & Mistery"". Deocamdata patru sunt titlurile care deschid aceasta colectie - ""Cercul"" - Koji Suzuki, ""Clubul Dante"" - Matthew Pearl, ""Nefertiti - cartea mortilor"" - Nick Drake, ""Capcana Margrave"" - Lee Child.

Oferta. Unul dintre cele mai tentante titluri este, cu siguranta, ""Cercul"". Un roman vandut in Japonia in trei milioane de exemplare de un autor supranumit ""Stephen King al Japoniei"" si un film care a avut mare trecere la public (aparut in 2001, regizat de Gore Verbinski) - iata doua argumente suficiente pentru a parcurge volumul care... se citeste pe nerasuflate. Cum este posibil ca patru tineri - patru prieteni - sa moara simultan prin stop cardiac? Ziaristul Asakawa incepe o ancheta pe cont propriu. Curand, toate indiciile il conduc catre o caseta video misterioasa. O cauta. O gaseste. Vede o inregistrare stranie. De aici incolo, timpul devine palpabil si realitatea este acoperita de umbrele unui trecut mai viu decat prezentul. Asakawa are o singura certitudine: daca in sapte zile descifreaza secretul casetei, va trai; daca nu... In acest joc la limita nebuniei, viata lui pare a fi unica miza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.