Un nou episod al scandalului tarifelor de interconectare s-a consumat ieri printr-un atac dur al deputatului PD Liviu Nistoran la adresa Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii. ""De multa vreme, ANRC a fost femeia de moravuri us

Un nou episod al scandalului tarifelor de interconectare s-a consumat ieri printr-un atac dur al deputatului PD Liviu Nistoran la adresa Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii.

""De multa vreme, ANRC a fost femeia de moravuri usoare a operatorilor dominanti. Acest lucru nu mai poate continua, drept pentru care cer trecerea institutiei in subordinea IGCTI"", a declarat Nistoran. Presedintele IGCTI, Catalin Marinescu, nu a dorit sa comenteze aceasta ipoteza.

Nistoran l-a acuzat pe Dan Georgescu, presedintele ANRC, ca a decis, in mod ""premeditat"", amanarea cu un an a scaderii tarifelor de interconectare la retelele operatorilor de telefonie mobila Orange si Vodafone, care ar urma sa castige in jur de 30 de milioane de euro fiecare. El a aratat ca aceste sume sunt ""subtilizate"" celorlalti operatori, precum si utilizatorilor de telefonie, respectiv populatiei.
Ca raspuns la aceste acuzatii, Dan Georgescu ne-a declarat: ""Declaratiile sunt total deplasate. ANRC nu e in nici un grup de interese si trateaza piata in mod egal"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.