Panathinaikos le-a naruit sperantele giulestenilor. Evolutia lamentabila a grecilor in meciul cu PSG, din ultima etapa a grupei G a Cupei UEFA, pe care francezii si l-au adjudecat la un scor categoric, 4-0, le-a lasat un gust amar rapidistilor. Pana

Panathinaikos le-a naruit sperantele giulestenilor. Evolutia lamentabila a grecilor in meciul cu PSG, din ultima etapa a grupei G a Cupei UEFA, pe care francezii si l-au adjudecat la un scor categoric, 4-0, le-a lasat un gust amar rapidistilor.
Panathinaikos nu le-a dat ""alb-visiniilor"" mana de ajutor pe care o asteptau, iar Rapid a parasit Cupa UEFA. Trupa lui Razvan Lucescu si-ar fi continuat aventura europeana doar in situatia in care grecii n-ar fi pierdut pe ""Parc des Princes"". Depasiti insa la toate capitolele, jucatorii lui Victor Munoz n-au facut altceva decat sa confirme previziunile lui Mircea Lucescu, care i-a transmis fiului sau, Razvan, in saptamana premergatoare disputei de pe arena pariziana, sa nu-si faca iluzii desarte.
DEZAMAGIRE. In timp ce George Copos a ales sa urmareasca partida de care depindea viitorul european al gruparii din Grant la fata locului, restul suflarii giulestene a asteptat minunea in fata televizoarelor. Totul a fost insa in van. ""Ma asteptam ca aceia de la Panathinaikos sa fie mai motivati. Nu mi s-a parut ca au jucat la un punct sau la victorie, ci cu gandul sa se termine mai repede cele 90 de minute. Au jucat foarte, foarte slab si este frustrant ca o echipa care a pierdut cu 4-0 iese pe primul loc in grupa noastra"", a comentat, cu amaraciune, portarul Dani Coman. Ionut Rada considera ca Rapid a fost urmarita si de ghinion in aceasta campanie europeana: ""Cu aceeasi echipa am avut rezultate in editia precedenta. De asta data ne-a lipsit si norocul, pentru ca nu am mai fructificat ocaziile la fel ca anul trecut"". Vali Badoi a spus: ""Nu mi-am facut sperante, ma asteptam la acest deznodamant"".

Contrazicere


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.