Interpret
Varsta: 39 de ani Urmand traditia cu care si-a obisnuit de cinci ani publicul, Stefan Banica Jr va sustine obisnuitul sau Concert de Craciun si in acest an. El isi va delecta fanii cu traditionalul Concert Extraordinar in 15, 16, 17
Interpret
Varsta: 39 de ani Urmand traditia cu care si-a obisnuit de cinci ani publicul, Stefan Banica Jr va sustine obisnuitul sau Concert de Craciun si in acest an. El isi va delecta fanii cu traditionalul Concert Extraordinar in 15, 16, 17 si 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Artistul a avut o agenda de lucru foarte incarcata in acest an. O parte din concertele de amploare care s-au desfasurat pana la aceasta data au avut loc in Arad, Iasi, Brasov, Oradea, Cluj, Sinaia. Desi initial seria concertelor de Craciun includea trei reprezentatii, cererea de bilete a depasit asteptarile si organizatorii au mai adaugat o zi de concert. Pentru seria de spectacole sustinute cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Jurnalul National il declara pe Stefan Banica Jr ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.