Spintecatorul a bagat frica in prostituate. Scotland Yard-ul, care ancheteaza crimele unui ucigas in serie din Marea Britanie, detine informatii conform carora la locul celor cinci asasinate a fost vazut un barbat rotofei, care conducea o limuzina BM

Spintecatorul a bagat frica in prostituate. Scotland Yard-ul, care ancheteaza crimele unui ucigas in serie din Marea Britanie, detine informatii conform carora la locul celor cinci asasinate a fost vazut un barbat rotofei, care conducea o limuzina BMW de culoare albastra.
Investigatorii fac pasi importanti in directia identificarii ucigasului in serie, care terorizeaza lumea prostituatelor din regiunea Suffolk si care a facut pana acum cel putin cinci victime.
SUSPECTUL. Politia are un suspect - un barbat care ar fi fost vazut aproape de fiecare data in apropierea locurilor crimelor. Persoana in cauza este plinuta si conduce o masina albastra, marca BMW. Dintre cele cinci victime descoperite pana acum, politia a confirmat identitatea a numai trei dintre ele, cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani.
Toate cele cinci victime ale ucigasului in serie au fost gasite dezbracate, modul de ucidere fiind acelasi: prin sufocare si strangulare. In general ucigasii in serie lasa o ""semnatura"", care se potriveste cu temperamentul si comportamentul lor. Din datele de pana acum, politia crede ca suspectul se afla ""in vizita"" in regiunea unde s-au produs crimele sau este un muncitor sezonier. Totodata, anchetatorii considera ca ucigasul sau ucigasii au anumite cunostinte criminalistice, deoarece doua dintre cadavre au fost aruncate in apa. Acest lucru duce la distrugerea ADN-ului ucigasului, daca acesta s-a pastrat pe victima.
UN CAZ SIMILAR IN RUSIA. Procuratura rusa l-a acuzat ieri oficial pe Alexander Piciuskin, in varsta de 32 de ani, de uciderea a 49 de persoane. In mod uimitor insa, Piciuskin sustine ca a ucis 62 de persoane, atat femei, cat si barbati, si ca scopul sau era sa ucida in total 64 de oameni. Barbatul, care lucra la un mic magazin dintr-un cartier din sud-vestul Moscovei, a fost arestat in iunie, fiind acuzat initial doar de uciderea unui coleg de serviciu.

INFO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.